Sjekk bildene fra den danske designerfavoritten Mads Nørgaard.

Danske Mads Nørgaard er en av mine favorittdesignere, og hans nyeste kolleksjon er intet unntak. Under Copenhagen Fashion Week tidligere i år viste han sin AW15-kolleksjon Bright and Bold – det tredje og siste showet i hans Charlottenborg-triologi.

Mads Nørgaard våger å tenke nytt. For til forskjell fra tradisjonelle motevisninger er castingen gjort med utgangspunkt i søken etter interessante mennesker – modeller er mikset med vanlige folk, uavhengig av alder, etnisitet og kjønn. Kult, ikke sant?

Bright and Bold-kolleksjonen kombinerer sporty og elegant, avslappet og formelt i tro Nørgaard-ånd med utgangspunkt i spørsmålet; hvordan se fresh og moderne ut, men samtidig selvsikker? Og svaret? Brighter for the girls – bolder for the guys.

Og hvis du er i København, ikke glem å stikke innom Nørdgaard paa Strøget – en klassiker med standardvarer som Mads Nørgaards stripede genser, skandinaviske designere som Asger Juel Larsen, Stine Goya og Acne og streetwear fra merker som adidas Originals.


The danish designer Mads Nørgaard is one of my favourites. His latest collection Bright and Bold is no exception. Mads Nørgaard dares to think outside the box – models is mixed with real people regardless age, ethnicity and gender rather than doing a traditional fashion show. Bright and Bold combines sporty and elegant, relaxed and sharply suited. The question they asked is how to look fresh and modern, yet at ease with oneself and the world. The answer is brighter for the girls, bolder for the guys.

_DSC6408_DSC6625_DSC6733_DSC7032_crop