Luksussneakers fra Rodarte for Superga. 

Sneakers har lenge stått sterkt i motebildet, og det er ingenting som tyder på at trenden er i ferd med å gi seg. Fashionistas, it-girls og tastemakers har for lengst kastet seg på trenden, og gatemoten flommer over av Nikes, Superga og Adidas – i fjor var det Stan Smiths i år er det Superstars. Men trenden har heller ikke gått de internasjonale designerne og motehusene hus forbi.

Chanel-sneakersene var lenge en snakkis, og nå lanserer det italienske skomerket Superga en eksklusiv sneakerskollekson i samarbeid med det amerikanske luksusmerket Rodarte. Supergas ikoniske sneakers er gjenskapt med materialer som skinndetaljer fra slange og krokodille og har fargecomboer som svart, hvit, blå og brun, og er signert Rodartes gründere og designere, Kate og Laura Mulleavy.

– Vi er inspirert av Supergas ikoniske, tidløse look, og tar det gjenkjennelige uttrykket til et nytt kontekst ved å utforske nytt og spennende design og materiale. Vi har skapt en verden inspirert av netting og skinn med nye overflater som tweed og denim Vi ønsket å beholde Supergas klassiske uttrykk, men samtidig å få frem vår egen design og vårt budskap, sier Kate og Laura.

Rodarte Superga SS15-kolleksjonen vil være tilgjengelig i Superga-butikker og på nettet. Snart kommer også Supergas designersamarbeid med de tre moteikonene og motebloggerne Caroline Blomst bak bloggen Carolines Mode, Pernille Teisbæk bak bloggen Look de Pernilleog fineste Celine Aagaard bak bloggen Hippie Hippie Milkshake i butikk – jeg gleder meg til lanseringen i slutten av mars!


Sneakers are still holding a position in fashion – even if they have done so for a while. For som seasons now streetstyle is flowing with Nikes, Supergas and adidas – from the Stan Smiths to the Superstars. Even high fashion designers and fashion houses like Chanel have sneaker fever, and now Supergas collab with Rodarte is here. Classic Superga sneakers has been transformed with details such as snake and croco and colour combos in black, white, blue og brown. Behind the designer collab is Rodartes Kate and Laura Mulleavy. Sneakers is in store and online now – and soon the Superga collab with fashion bloggers Carolines Mode, Look de Pernille and the best Hippie Hippie Milshake hits the store.

rodarte-supergaSuperga_Rodarte_2Superga_Rodarte_3Superga_Rodarte_4Superga_Rodarte_5Superga_Rodarte_6Superga_Rodarte_7