Se alle kampanjebildene av Hanneli Mustaparta for Gina Tricot.

Bloggsamarbeid er virkelig i vinden, og både de store designerne og motehusene og kjedebutikkene har kastet seg på trenden med motebloggere som designere, modeller og ansikt utad.For sin vårkampanje The Scandinavian It Girls har Gina Tricot hentet inn tre av Skandinavias fremste motebloggere som skal fronte hver sin kolleksjon som de også skal være ansikt utad for. Først ut var danske Pernille Teisbæk fra Look de Pernille som stylet en minimalistisk kolleksjon og snakket om sitt syn på skandinavisk design, før den svenske motebloggeren og bærekraftsforkjemperen Emma Elwin tolket en økologisk kolleksjon og snakket om fremtidens bærekraftige mote.

Sist ut er vår egen Hanneli Mustaparta som viser frem noen av vårens viktigste trender og snakker om sitt liv som en av verdens fremste moteinspiratorer – for det er hun virkelig.

Se alle kampanjebildene – og kampanjevideoen av Hanneli Mustaparta for Gina Tricot under.


Blogger collabs is such a big trend with both international fashion houses and high street working with fashion bloggers as designers, models and new faces. This spring Gina Tricot works together with Scandinavian blogger superstars Pernille Tæisbæk, Emma Elwin and Hanneli Mustaparta for The Scandinavian It Girls Campaign. Check out Hanneli Mustaparta for Gina Tricot campaign video and pics here.

GinaTricot_SB_MONTAGE_1A_PRESSGinaTricot_SB_08_226_srgb_pressGinaTricot_SB_07_075_PRESSGinaTricot_SB_06_079_PRESSGinaTricot_SB_05_088_RGB_PRESSGinaTricot_SB_04_151_RGB_PRESSGinaTricot_SB_03_123_PRESSGinaTricot_SB_02_143_PRESSGinaTricot_SB_02_098_PRESS

  • W