Er Love Magazines junk in the trunk starten på en ny æra?

I kjølvannet av Kim Kardashians forsøk på å break the Internet i Paper Magazine kaster Love Magazine seg på trenden med curvy modeller med junk in the trunk – både oppe og nede. Og selv om bildene av Caroline Trentini, Malgosia Bela, Lexi Boling og Kendall Jenner åpenbart er photoshoppet vitner det på mange måter om en ny trend med større mainstreammodeller – en velkommen tendens i en motebransje der det radmagre skjønnhetsidealet lenge har fått råde.

kendall-jenner-malgosia-bela-caroline-trentini-lexi-boling-trevor-van-uden-by-steven-klein-for-love-magazine-12-spring-summer-2015-5kendall-jenner-malgosia-bela-caroline-trentini-lexi-boling-trevor-van-uden-by-steven-klein-for-love-magazine-12-spring-summer-2015-21kendall-jenner-malgosia-bela-caroline-trentini-lexi-boling-trevor-van-uden-by-steven-klein-for-love-magazine-12-spring-summer-2015-22